Hyra kontor i Helsingborg

Hem > Helsingborg

När du letar kontor i Helsingborg inser du snabbt att det finns många alternativ och olika typer av hyresavtal att välja bland. Att hyra kontor i Helsingborg ger dig närhet till öresundsregionen och smidig pendling till städer som Malmö, Lund, Helsingör och Köpenhamn.

Lista över kontorsplatser

Vi listar fyra professionella och kompetenta aktörer med moderna kontor att hyra i Helsingborg. Boka in ett möte och besök de olika kontoren för att se vilket som passar dig och ditt företag bäst.

Wihlborgs.se

Wihlborg hjälper dig att hyra kontorslokal i Helsingborg, de har över 100 fastigheter i centrum, Berga, Väla, Ramlösa och Stattena i olika storlek, med eller utan bi-ytor som lager och butikslokaler. Deras prioritet är att du som hyresgäst ska kunna växa och utvecklas i ert kontor under många år. De förvaltar sina egna fastigheter och varje lokal har en egen fastighetsvärd vilket gör att du alltid kan få snabb service och hjälp.

Kontakta Wihlborgs

Loarp

Gårdskontoret är en vacker byggnad på ca 1500 kvm på tre plan med flera kontor som är unika och moderna i olika storlekar från 20-400kvm. Du hyr ditt privata kontor men delar gemensamma ytor som kök, lounge, toaletter, konferens- och mötesrum. Loarp ligger på skånska slätten utanför Helsingborg och har en vacker trädgård där du kan arrangera företags evenemang, äta utelunch och nätverka med de andra som hyr kontor.

Kontakta Loarp

United Spaces

På United Spaces i Helsinborg väljer du själv om du vill hyra ett eget kontor eller om du vill hyra en skrivbordsplats, de har även möjlighet att använda sig av dagspass. Väljer du ett eget kontor får du en egen yta och en dörr du kan låsa, men du kan fortfarande använda dig av alla bekvämligheter som de gemensamma ytorna erbjuder. Ett smidigt sätt att hyra kontor då de löser alla bekvämligheter åt dig.

Kontakta United Spaces

Valvet house of business

Erbjuder förmedling av fastigheter för kontor, lager och butiker. De hjälper dig med rådgivning inför att du ska hyra ett kontor i Helsingborg. De har god kunskap om fastigheter och ett stort lokalt nätverk som kan hjälpa dig att hitta rätt lokal för dig och din verksamhet. De förmedlar hyreskontrakt, försäljning av lokaler och kontorshotell i och runt omkring Helsingborgs stadskärna.

Kontakta Valvet

Skillnaden mellan kontorshotell & kontor

Kontorshotell ger dig en flexibel kontorslösning, utan långa hyresavtal. Det gör det lätt att både skala upp och ned ytan, anpassat efter verksamhetens behov och utveckling. Wihlborgs har åtta kontorshotell i Helsingborg för att du ska kunna hitta en ledig lokal i ett område som passar dig.

Du väljer själv vad du vill ska ingå som frukost, eget kontor, om du vill hyra med möbler eller fixa det själv och du får tillgång till nätverksträffar, fräscha lokaler med alla bekvämligheter du behöver som WiFi, mötesrum, kontorsmaterial.

När du hyr ett eget kontor kan du få bi-ytor som kan passa din verksamhet, exempelvis butikslokaler eller verkstäder, vilket kan vara nödvändigt för att verksamheten ska fungera. Du får även inreda och göra om ytorna som du vill för att det ska matcha er profil.

Hyr mycket kostar det?

En riktlinje för vad det kostar att hyra ett kontor i Helsingborg, mellan 1500 och 3500 kronor per kvadratmeter och år för en vanlig kontorslokal utan bi-ytor. På kontorshotell varierar priserna från 2000 till 6000 kronor per månad för ett mindre kontor eller ett eget skrivbord i den gemensamma ytan. Priserna beror på vad som ingår, vart kontoret ligger och hur stort du behöver.