Hyra kontor Stockholm

Hem > Stockholm

Letar du efter en plats att ha kontoret på? På den här sidan hittar du information om möjligheter till att hyra kontor i Stockholm. Du får även förslag på några stora aktörer inom uthyrning, och tips på några saker som du bör ha i åtanke när du letar efter ett kontor.

Hyra kontorsplats Stockholm – 4 tips

När du letar efter kontor kan det vara bra att ta kontakt med en firma som driver kontorshotell. Här går vi igenom fyra av de främsta aktörerna som erbjuder dig att hyra kontorsplats i Stockholm.

Quick Office

Quick Office har hela nio kontorshotell i Stockholm, och har därför många möjligheter för dig att välja mellan. Dessa inkluderar inte bara privata kontorsrum för dig och dina medarbetare, utan du kan också hyra kontorsplats i Stockholm, beroende på vilken storlek som passar dig och din verksamhet bäst. Lokalerna är möblerade och utrustade med internetåtkomst, de erbjuder städning och bemannad reception, och kan i vissa fall erbjuda catering åt er på företaget. Du får även tillgång till mötesrum för två till åttio personer.

Läs mer hos Quick Office

United Spaces

I Waterfront Building erbjuder United Spaces förstklassiga kontorsplatser för alla typer av behov. Waterfront Building är en av Stockholms mest centrala adress med närhet till omkrinliggande hotell och nöjesliv. När du blir medlem hos United Spaces har du möjlighet att hyra privat kontorsplats för upp till 12 personer. De erbjuder hela femton mötesrum i olika storlekar och teman för ett mer kreativt arbetsklimat. I ditt medlemsskap ingår gratis WiFi, spännande events och seminarium, bemannad reception och mycket mer.

Läs mer hos United Spaces

Selected Office

Selected Office är ett kontorshotell på Artillerigatan. De vänder sig till dig som vill hyra mer exklusivt kontor eller kontorsplats i Stockholm, med mer personlig service och anpassning efter ditt företags behov och önskemål. I hyran ingår till exempel möblering av privat kontorsrum baserat efter vad din verksamhet behöver. Du får också tillgång till lounge med kaffe och frukt, bemannad reception, och får delta i afterwork och andra aktiviteter som kontorshotellet anordnar.

Läs mer hos Selected Office

Livingroom Coworking Space

Livingroom Coworking Space är ett kontorshotell för dig som inte enbart vill hyra kontor eller kontorsplats i Stockholm. De arbetar också med gemenskap, till exempel med aktiviteter, festligheter och ibland resor och utflykter anordnade för de som hyr kontorshotell. Kontorshotellet finns på två ställen i Stockholm: Nytorget och Gustavsbergs hamn. De erbjuder både fasta och flexibla kontorsplatser, i både ett större och ett mindre kontorslandskap beroende på vilken typ av miljö som passar dig och din verksamhet bäst.

Läs mer hos Livingroom Coworking Space

Hyra kontor i Stockholm – Pris

Att hyra kontor i Stockholm kostar cirka 1800 kronor i månaden. För kontorsplats ligger kostnaden på cirka 2500 kronor i månaden. Priset för att hyra kontor i Stockholm beror på flera faktorer – till exempel om du behöver tillgång till privata kontorsrum, kontorsplatser i gemensamma öppna ytor, var kontoret är belagt, med mera. Det bästa är att kontakta kontorshotell och fråga om priser.

4 saker att tänka på innan du hyr kontor

Det finns några saker som det är lämpligt att tänka på innan du hyr kontor eller en kontorsplats, och vi har därför samlat fyra tips som du bör ha i åtanke.

1. Gör en behovsanalys

Ett kontor kan se hur fint ut som helst, men uppfyller det de behov du har? Ingår det kanske en massa förmåner som du inte har användning för? Gör därför en behovsanalys och utgå från den när du letar efter kontorshotell.

2. Se över avtalets längd

Ta dig en titt på hur lång periodavtalet täcker. För många mindre företag är den stora fördelen med kontorshotell att de erbjuder flexibilitet och att du kan flytta till en större eller mindre lokal baserat på hur ditt företag växer eller krymper.

3. Kontrollera det geografiska läget

Se efter var kontorshotellet finns geografiskt - vilket inte enbart är viktigt för att du och dina medarbetare bekvämt ska kunna ta er dit, utan också för att du ska kunna vara tillgänglig för dina kunder, både nuvarande och framtida.

4. Se efter tillgängligheten till mötesrum

Kontrollera hur enkelt och kostsamt det är att boka de gemensamma mötesrummen på kontorshotellet. Om de nästan alltid är upptagna och du har behov av dem kanske det är bäst att se sig om efter andra kontorshotell med bättre tillgång till dessa.

Kontorsstädning i Stockholm

Oavsett om ni som företag äger eller hyr kontor är det viktigt med ett välstädat kontor. Det finns många företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm - genom att anlita en professionell städfirma bidrar ni till en bra arbetsmiljö där alla kan trivas och må bra.

Hyra kontor i Malmö

Stockholm erbjuder centrala kontorslokaler i en huvudstads affärsmiljö. Men för företag som söker alternativa orter kan Malmö vara ett attraktivt val. Malmö, beläget nära både Köpenhamn och den europeiska kontinenten, har ett växande affärsdistrikt och en lättillgänglig infrastruktur. Om du funderar på att etablera eller utöka ditt företag i Sverige, överväg möjligheterna att hyra kontor i Malmö.