Hyra kontor Malmö

Hem > Malmö

Funderar du på att hyra kontor i Malmö, men är inte riktigt säker på hur det går till eller var du ska vända dig? Här får du tips på var du kan hyra kontorsplats i Malmö, aktuell kostnad och vilka fördelar som finns med att hyra en kontorsplats.

Hyra kontorsplats Malmö – 5 tips

Ett tips är att ta kontakt med en av flera firmor som erbjuder dig att hyra kontor eller kontorsplats i Malmö. Närheten till öresundsregionen ger dig möjlighet att enkelt ta dig till kontor även i Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Här har vi samlat fem professionella aktörer med flera bra alternativ i Malmö.

Quick Office

Quick Office är en firma med kontorshotell i Malmö på Östra Varvsgatan samt Hyllie Boulevard. Du kan hyra kontor i olika storlekar beroende på hur mycket yta du behöver eller hur många medarbetare ni är. Här finns även möjlighet till att hyra kontorsplats i Malmö, om du bara behöver en kontorsplats i gemensam lokal. Företaget låter dig även välja till saker beroende på hur dina behov ser ut. Exempelvis kan du få kontoren färdigmöblerade, få tillgång till skrivare och internetuppkoppling, städning, med mera.

Läs mer hos Quick Office

United Spaces

Är du intresserad av att hyra ett cooworking space i Malmö ska du vända dig till United Spaces. Deras STUDIO-hus ligger beläget på en av Malmös bästa adresser, med närhet till Universitet och Centralstationen. De erbjuder flexibla kontorslösningar för alla behov och önskemål. Här kan du exempelvis hyra minde privata kontor för 3-4 personer, eller större kontorsum för 6-8 personer eller fler. I medlemsskapet ingår tillgång till WiFi, bistro, events och seminarium och bemannad reception.

Läs mer hos United Spaces

FirstOffice

FirstOffice är en firma som hyr ut kontor och kontorsplatser på flera olika kontorshotell i Malmö. De finns i flera storlekar, med allt från enskilda kontorsplatser i gemensamma ytor till större kontor för upp till tolv personer. Kontoren skiljer sig lite åt i vad som erbjuds beroende på vilket kontorshotell du väljer, men inkluderar privata kontorsrum, möblering och förvaringsskåp, samt mötesrum. De utmärker sig också genom att vissa kontor tillåter dig att ta med dig din hund till jobbet.

Läs mer hos FirstOffice

Vasakronan

Vasakronan är en firma med ett kontorshotell i Malmö på Kärleksgatan, samt ett antal andra lokaler. De erbjuder dig på kontorshotellet ett kontorsrum med mötesrum, och har vid ingången en bemannad reception som tar emot besökare. För dig som önskar kan receptionen även ta hand om dina telefonsamtal. De övriga lokalerna skiljer sig mycket åt i storlek och utformning, och kan ha bara några stycken platser, eller upp mot 50, och innebär alltså möjligheter för de flesta företag oavsett storlek.

Läs mer hos Vasakronan

Wihlborgs

Wihlborgs har kontor i Dockan (Västra Hamnen), Hyllie, Fosie, Jägersro och centrala Malmö. Företaget, med rötter från 1924, är ett av Malmös största fastighetsbolag inom kontorsområdet. De erbjuder långsiktig service och flexibilitet för företag att växa över tid. Perfekt om ditt företag beräknas behöva mer eller mindre kontorsutrymme på några års sikt. I Malmö har de över 100 fastigheter, de flesta kontorslokaler, på nästan 600 000 kvm. Det finns därmed något för alla som söker kontor i Malmö.

Läs mer hos Wihlborgs

Hyra kontor i Malmö – Pris

Att hyra kontor i Malmö kostar ungefär 1000 kronor i månaden. Vill du ha ett privat kontorsrum ligger kostnaden på cirka 3000 kronor i månaden. Priset för att hyra kontor i Malmö beror på hur mycket utrymme du behöver och var kontoret är belagt. Bästa sättet för att få ett exakt pris är att ta kontakt med ett kontorshotell och fråga om deras priser.

6 fördelar med att hyra kontorsplats

Det finns flera fördelar med att hyra kontorsplats i stället för arbeta hemifrån eller att på egen hand skaffa en lokal. Nedan kan du läsa om fem fördelar.

  1. Du får en lugn miljö som är bättre lämpad till arbete än vad hemmet är.
  2. Det är billigare än att hyra en lokal på egen hand.
  3. Det blir lättare att byta upp till ett större kontor i takt med att företaget växer.
  4. Möjlighet till att få kontorsstädning, vilket innebär att du inte behöva lägga ner tid och energi på att sköta om lokalen själv.
  5. Du slipper att planera, införskaffa och transportera möbler till kontoret.
  6. Det ger en tydlig mental uppdelning mellan hem och arbete, som kan vara svåruppnådd om du jobbar hemifrån.

Liknande innehåll